Echtscheidingsspecialist
Conflictbemiddeling en Mediation
Belastingaangifte en -Advies
Budgetbegeleiding

Interim Management
Ondernemers Advies
Commercieel Trainer
Sales- en Accountmanagement

Belastingaangifte en -Advies

Ieder jaar ligt er voor iedereen in Nederland de verplichting de belastingaangifte over het voorgaande jaar in te dienen en ook al wordt deze tegenwoordig grotendeels vooraf  ingevuld door de belastingdienst, je blijft zelf verantwoordelijk voor de juiste gegevens en de volledigheid daarvan.

Naast een degelijke controle van alle gevraagde gegevens, is het ook fijn wanneer je optimaal gebruik kunt maken van de fiscale voordelen die er wellicht voor jouw situatie zijn.

Ik ben als financieel adviseur inmiddels 15 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening en ben daardoor al jaren betrokken bij het invullen van belastingaangiftes van mijn klanten.

Ik ben ook jou graag van dienst bij het begeleiden van het invullen c.q. controleren van jouw belastingaangifte. Dit geldt tevens voor het aanvragen of wijzigen van voorlopige teruggaven of het verkrijgen van toeslagen.

Waarom zul je zelf het hoofd breken over het invullen van je belastingaangifte, als ik je daarbij kan helpen?

Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. Betalen kan per geleverde dienst maar je kunt er ook voor kiezen een serviceabonnement af te sluiten, zodat je maandelijks tegen een relatief klein bedrag, ieder jaar altijd al je belastingzaken op orde hebt.

Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Contactformulier