Interim Management
Ondernemers Advies
Commercieel Trainer
Sales- en Accountmanagement

Echtscheidingsspecialist
Conflictbemiddeling en Mediation
Belastingaangifte en -Advies
Budgetbegeleiding

Conflictbemiddeling en Mediation

Onenigheid en conflicten bestaan al sinds mensenheugenis en soms heeft dit verstrekkende gevolgen. Toch zal het altijd een onderdeel van onderlinge relaties zijn en blijven. Of het nu gaat om relaties binnen een familie of gezin, buren of vriendschappen, collega’s of arbeidsverhoudingen zoals die tussen werkgever en werknemer.

Maar hoe zorg je ervoor dat een conflictsituatie niet escaleert en eventueel teruggedrongen kan worden, zodat er een acceptabele of zelfs fijne relatie kan ontstaan, die het mogelijk maakt samen de toekomst in te gaan?

Als mediator of conflictbemiddelaar creëer ik open, vertrouwelijke en veilige omstandigheden waarbinnen gesprekken mogelijk worden gemaakt. Door gebruik te maken van gesprekstechnieken, kennis en ervaring, en intuïtie zullen de partijen de gelegenheid krijgen om in gesprek te gaan en mogelijk uiteindelijk tot oplossingen komen, die het dragelijker maken samen verder te kunnen.

Voor buren betekent dit dat ze wellicht wel op een prettige wijze naast elkaar kunnen wonen.

Voor collega’s betekent dit dat ze wellicht wel op een fijne manier samen kunnen werken

Voor families en gezinssituaties betekent dit dat ze wellicht wel samen onder één dak kunnen wonen en weer gezellig samen een verjaardag kunnen vieren.

Voor werkgevers en werknemers betekent dit dat ze wellicht wel kosten kunnen besparen, een hogere productiviteit kunnen realiseren of het ziekteverzuim percentage kunnen terugdringen.

Vraag naar de mogelijkheden door contact met me op te nemen en ik vertel je graag over de vele successen die ik heb kunnen realiseren in mijn rol als mediator en conflictbemiddelaar.

Wie niet waagt, wie niet wint!

Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Contactformulier