Interim Management
Ondernemers Advies
Commercieel Trainer
Sales- en Accountmanagement

Echtscheidingsspecialist
Conflictbemiddeling en Mediation
Belastingaangifte en -Advies
Budgetbegeleiding

Ondernemers Advies

Of je nu startende ondernemer bent of al een aantal jaren als ondernemer werkzaam bent…

Of je nu ZZP’er of eigenaar van één of meerdere BV’s…

Iedere ondernemer kan op verschillende momenten in het zakentraject ondersteuning en advies gebruiken.

Ondernemersplan
Het schrijven van een goed ondernemersplan is essentieel wanneer je met een bedrijf start of als je er al jaren één draait. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in de mogelijkheden, de valkuilen, de financiële middelen en potentiële omzet, zowel theoretisch als op de praktijk gericht.

Het kan zijn dat je een bedrijfsfinanciering nodig hebt of investeringsgelden, maar het kan ook zijn dat je voor belangrijke keuzes staat, zoals “Ga ik wel of niet überhaupt een bedrijf starten?” en “Hoe kom ik er achter of ik er goed aan doe?” Maar het kan ook zijn dat je van een kleine onderneming wilt doorgroeien naar een grotere opzet. Hoe pak je dat aan en waar ga je tegen aanlopen?

Ik ben zelf eigenaar geweest van diverse grotere en kleinere ondernemingen, daarnaast ben ik 15 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, waarbij ik inmiddels een enorm aantal ondernemers heb mogen ondersteunen, waaronder door het schrijven of samen opstellen van een ondernemersplan.

Vraag naar de mogelijkheden door contact met me op te nemen en ik vertel je graag over de verschillende invalshoeken en successen die ik heb kunnen realiseren in mijn rol als begeleider van ondernemers. Ik bekijk graag samen met jou wat ik voor jouw specifieke situatie zou kunnen betekenen.

Ondernemersbegeleiding
Inmiddels begeleid ik al enkele jaren diverse ondernemers op regelmatige en individuele basis. In de meeste gevallen bezoek ik deze ondernemers 1x per maand om de cijfers door te nemen, actieplannen te bedenken en tot uitvoering te brengen, bespreek ik eventuele personeelsinzet of nieuwe marketingstrategieën. Vragenstellingen waar men in de dagelijkse gang van zaken tegenaan loopt en waar ik samen met hen naar oplossingen zoek of nieuwe ideeën creëer, die de voortgang van het bedrijf tot een hoger plan brengt. Zaken waar men niet alleen voor wilt staan, maar met een ervaren persoon wilt delen en mee wilt sparren.

Hiervoor heb ik diverse serviceabonnementen ontwikkeld, die het mogelijk maken om tegen een relatief laag bedrag, de dienstverlening te krijgen waar je echt op zit te wachten en wat mee kunt.
Mijn ervaring is dat de motivatie en enthousiasme van jou als ondernemer toeneemt en dat de resultaten van je bedrijf er niet om zullen liegen als je mij inschakelt ter ondersteuning van jouw bedrijfsvoering!

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Verzekeringen
Het is een saai onderwerp, ongrijpbaar, een wir war van voorwaarden en regels en het kost altijd geld, maar of het ook nodig is, blijft vaak de vraag.

Toch ontkom je er niet aan om als ondernemer de nodige verzekeringen af te sluiten. Ik help je graag de belangrijkste verzekeringen voor je op een rijtje te zetten. Je tips & tools te geven over waar je op moet letten als je ze afsluit en welke verzekeringen in jouw geval van belang kunnen zijn. Daarbij schets ik de voor –en nadelen van de verschillende verzekeringen en waarin je de grootste verschillen kunt aantreffen.

Door je te laten informeren, betekent dat een beetje investeren, maar zal dit je in een later stadium veel geld kunnen opleveren. Zorg dat je goed verzekerd bent, maar zorg dat je niet over verzekerd bent en zorg vooral dat je niet teveel betaald tegen de juiste voorwaarden.

Of het nu gaat om een autoverzekering, bedrijfsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid etc.
Voor meer informatie hierover kun je vrijblijvend contact met me opnemen. Ik ondersteun je graag bij het uitzoeken van het juiste verzekeringspakket én ik kan je in contact brengen met de juiste mensen die het afsluiten ervan voor je kunnen verzorgen.

Praktijk
Een goede schilder of klusjesman is niet perse goed in het genereren van afspraken of in het doen van de boekhouding. Het starten of hebben van een bedrijf kan soms heel mooi lijken, maar in de praktijk allerlei zaken met zich meebrengen die vooraf niet zijn ingecalculeerd.

Je loopt wellicht tegen dingen aan die voor jou niet zo gemakkelijk zijn op te lossen of je start een bedrijf en je wilt graag vooraf geïnformeerd worden over kwesties waar je mogelijk mee te maken gaat krijgen.

Het gaat je erg veel geld en tijd schelen als je hier vooraf over geïnformeerd wordt of wanneer je niet zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Ik informeer, ondersteun en begeleid je graag in dit traject. Vraag naar de mogelijkheden, door contact met me op te nemen.

Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Contactformulier